Mindfulness Emmen

Displaying items by tag: Emmen

Mindfulness helpt mensen al ruim 30 jaar met het leren omgaan met verschillende soorten klachten en aandoeningen:

Stress: bijvoorbeeld door werk, gezin, ziekte, ouderdom, rouw, onzekerheid over de toekomst, het gevoel dat je geen controle meer hebt over je eigen leven.
Medische aandoeningen: zoals bijvoorbeeld chronische ziekten, pijn, hoge bloeddruk, (vermoeidheid na) kanker, fibromyalgie, huidaandoeningen en het chronisch vermoeidheid syndroom.
Psychische problemen: angst- en paniek stoornissen, depressie, slaapproblemen.
Preventie en bevordering van welzijn: waaronder het bevorderen van je geestelijke en lichamelijke gezondheid, het ontwikkelen van vaardigheden om beter voor jezelf te zorgen (beter je grenzen aan te kunnen geven), het ontwikkelen van een betere balans tussen energiegevers en energievragers.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Drenthe
  • Adres Huizingsbrinkweg 42 7812 BK Emmen 06 - 54908655
Published in Aanbieders

Mindfulnesstraining of aandachttraining richt zich op mensen die om welke reden dan ook actief bij willen dragen aan hun eigen welzijn en persoonlijke effectiviteit.

Misschien heeft u last van chronische pijnklachten, vermoeidheid, angst en/of terugkerende somberheid. Misschien ervaart u stress. Misschien bent u als leidinggevende of werknemer op zoek naar een manier om beter te kunnen functioneren op uw werk. BrochureOf misschien bent u gewoon op zoek naar een manier om aan psychische fitness te doen als aanvulling op uw lichamelijke programma om fit te blijven.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Drenthe
  • Adres Huizingsbrinkweg 42 7812 BK Emmen 06-54908655
Published in Aanbieders

Well bee