: Contactgegevens
Provincie: Flevoland
Straat: Randstad 22
Postcode: 1316 BR
Plaats: Almere
Website: https://www.vivavie.nl/
Aanbod: Mindfulness, Compassietraining

Mindfulness verbindt je met dat wat er altijd al is: rust, compassie, wijsheid en simpelweg zijn. Je hoeft het je alleen maar te herinneren, zodat je makkelijker omgaat met de drukte van het dagelijks leven. Mindful zijn leer je met meditatietechnieken die al eeuwen oud zijn, geïnspireerd door het buddhisme en hedendaagse coachingstechnieken. Mindfulness is door Jon Kabat-Zinn ontwikkeld en naar het westen gebracht. Niks zweverigs, heel concreet toe te passen. Je leert je gedachten, gevoelens en je manier van doen waar te nemen. Je leert bewust keuzes maken, zodat je zelf kunt sturen op dat wat goed voor jou is. Het resultaat? Makkelijker, natuurlijker en prettiger leven.

Met heel veel plezier geef ik ruim 10 jaar de Mindfulnesstraining. Iedere keer weer vind ik het super en waardevol om te zien hoe verrijkend het is voor de deelnemers. Of je nu dagelijkse stress ervaart, te maken hebt met verlies, fysieke pijn, somberheid Mindfulness is een wonderschoon medicijn. Mindfulness is een belangrijk onderdeel van mijn leven, en met mijn achtergrond als therapeut en trainer help ik jou in zorgen voor jezelf. Want dat is wat de training jou uiteindelijk oplevert, zorgen voor jezelf.

Tijdens de training leer je Mindfulness in je dagelijks leven toe te passen. Je krijgt theorie, meditatie- en bewegingsoefeningen en door uitwisseling leer je van en met elkaar. Je leert stress, emoties, lichamelijke pijn en uitdagingen aangaan vanuit een gevoel van rust. Je staat gemakkelijker en natuurlijker in het leven. Wel zo fijn, voor jezelf en de mensen om je heen.

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

Kabat-Zinn 2004