: Contactgegevens
Provincie: Flevoland
Straat: Giraffeweg 10
Postcode: 1338EG
Plaats: Almere
Website: https://www.gaiahouseofyoga.com/
Aanbod: Mindfulness, Yoga, Hatha yoga

In de drukke wereld van vandaag met al haar prikkels en afleidingen raken we soms verstrikt in onszelf en ligt stress en burnout al snel op de loer. Gelukkig zijn er manieren om onze overbelaste denkgeest tot rust te brengen. Mindfulness biedt handvatten en oefeningen waarbij je ervaringsgericht met jezelf aan de slag gaat en kan gezien worden als een voorbereiding op diepere meditatie en het verhogen van bewustzijn.

Mindfulness is bedoeld om te leren meer bewust te zijn van jezelf en hoe je reageert op de wereld om je heen. Je leert beter omgaan met spanning, stress, en voortdurende prikkels uit je omgeving. En ook leert het je primare emotionele reacties te herkennen. Het is eigenlijk een vorm van meditatie waarin je op een niet-reactieve manier de relatie aangaat met situaties en de mensen op je pad.

GAIA house of yoga biedt hierin meer dan een systeem van fysieke oefeningen. Het is onze missie om mensen te inspireren tot een leven in evenwicht. We bieden daarbij een pad voor het volledig ontplooien van jouw potentieel, waarin je mag verankeren in het diepste rustpunt van jezelf.

Een aantal keer per jaar start bij GAIA de Mindfulness cursus. Deze bestaat altijd uit een cursus van 6 lessen van 1,5 uur. Kijk op onze agenda naar de data en geef je nu alvast op.

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

Kabat-Zinn 2004