Mindfulness Arnhem

Displaying items by tag: Arnhem

Training en Coaching gericht op Mindfulness aandachtstraining, Ontspanning en Stress Management.
Ondanks alle drukte en hectiek toch ontspannen, scherp en energiek te blijven, dat is wat ZHOO jou biedt!
Door een unieke combinatie van mindfulness, ontspannings oefeningen en stress management.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Gelderland
 • Adres Zijpendaalseweg 25 6814 CC Arnhem 06 - 53964826
Published in Aanbieders

Mindfulness in motion biedt Mindfulnesstrainingen en Body-Mind Centering cursussen. Alles verandert, alles stroomt. Verandering door de grote gebeurtenissen in ons leven, maar ook door de kleine dagelijkse dingen. Je lichaam verandert voortdurend. Oude cellen sterven af en nieuwe worden geboren. Je stemmingen en gevoelens variëren, je relaties en zelfs de dingen om je heen. Niets blijft wat het was. Hoe ga je hiermee om? Kun je dicht bij jezelf blijven? Of laat je je meeslepen door wat er gebeurt? Raak je wellicht van slag? Beoefening van mindfulness helpt je elk moment van je leven bewust te beleven. Het leert je hoe je altijd weer terug kunt keren naar je basis, je ‘midden’. Je leert je innerlijke en uiterlijke bewegingspatronen ervaren en zonodig te veranderen.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Gelderland
 • Adres Johan de Wittlaan 256 6828 WS Arnhem 06 - 43020228
Published in Aanbieders

Mindfulness is niet moeilijk, het kan door iedereen worden geleerd. Mindfulness gaat over aandacht. Het helpt je om de mallemolen in je hoofd te stoppen met technieken die hanteerbaar zijn. En dat helpt je om te leven met minder stress, zelfverzekerder en vanuit een innerlijke helderheid.

Mindfulness werkt met verschillende meditatietechnieken. Je leert om deze technieken te integreren in je dagelijkse leven. Zo kun je beter omgaan met stress, pijn en chronische klachten. Het is een praktische, vriendelijke methode, geen zweverig gedoe en zeker geen therapie.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
 • Provincie Gelderland
 • Adres Lebretweg 33 6861 ZV Oosterbeek 06 - 54723312
Published in Aanbieders

Centrum Yes verzorgt yogalessen, mindfulnesstrainingen (ook op zaterdagen), workshops en ademtherapie.
Voor groepen zijn er introductielessen mogelijk van mindfulness en yoga.
Onze intentie is om ruimte te bieden voor ieders eigen ontwikkeling. Yoga en mindfulness zijn wegen om de deur naar jezelf te openen als op een eerste lentedag, zodat de frisse luchtstroom kan binnenwaaien en het gouden zonlicht je kan begroeten. Jezelf uitgenodigd weten om het leven open tegemoet te treden.
Bij Centrum Yes ben je van harte welkom om te oefenen en te ontdekken hoe aandacht werkt. Aandacht hebben voor de mooie én de rauwe kanten van het bestaan en het kunnen omarmen. Niets buitensluiten, omdat het leven alles omvat. Ervaar zo de verbondenheid met jezelf en met je omgeving.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness, Yoga
 • Provincie Gelderland
 • Adres Centrum Yes Kemperbergerweg 802 6816 RX Arnhem 026 - 4422860
Published in Aanbieders

Vocare Arnhem werkt met behulp van verschillende technieken en principes uit de psychologie en coaching. We werken bovendien met behulp van protocollaire, effectief gebleken behandelingen. Daarnaast hanteren we technieken die uit ervaring ook behulpzaam zijn gebleken. Voor iedereen zorgen wij voor een behandelplan op maat, want iedereen is anders!

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Gelderland
 • Adres Leidenweg 5 Arnhem 06 - 28 29 73 15
Published in Aanbieders

Therapie, Aandacht Training, Geestelijk Werk in Arnhem

Akker, praktijk voor fundamentele gezondheid: stressreductie door aandachttraining, leert aanraken en loslaten, elk moment opnieuw, elk moment fris. Psychologenpraktijk Akker biedt individuele psychotherapie, geestelijk werk/lifecoaching en mindfulness training, zowel individueel als groepsgewijs (2-8 mensen). Specialisatie praktijk: werkt meestal mindfulness based en combitrajecten individuele therapie met Marianne Bots, gz-psycholoog en 8 weekse mindfulness training - ook- individueel met Lisette van Ardenne. Diverse vergoedingsmogelijkheden bij zorgverzekeraars en vrijgesteld van BTW voor werkgevers.


Continuiteit in mindfulness groeps beoefening door regelmatige oefendagen en jaarlijkse vervolgtrainingen.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Gelderland
 • Adres Color Business Center centrum Arnhem 06 510 63 206
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

fiets.jpg

Mindfulness in de praktijk