Korte lijnen
Siegers Van der Laan dat is bijna 20 jaar Egge Siegers en Jinke van der Laan. Met z´n tweeën, daar kiezen we heel bewust voor. Geen secretaresses, geen pas afgestudeerde trainer die we naar u toe sturen of elk jaar een andere contactpersoon. We houden van korte lijntjes; wij doen zelf de intake, de uitvoering en de evaluatie van de opdracht. Als u ons belt, dan krijgt u of Egge of Jinke aan de lijn. Wel zo prettig.

Relatie
We streven naar een intensieve relatie met onze klanten. Dat werkt, we werken vaak vele jaren samen met onze klanten. We kennen elkaar en daardoor hebben we vaak genoeg aan een half woord en kunnen we snel en slagvaardig aan het werk. En dat werk dat doen we zorgvuldig, vakbekwaam en met liefde.

Nuttig
We doen graag werk dat er toe doet. We willen dat er na afloop echt iets ten goede veranderd is bij de medewerker, het team of de organisatie. Onze trainingen zijn gericht op resultaat, ontwikkeling en groei. Als we zien dat de gewenste veranderingen zijn bereikt, dan weten we het weer: “Daar doen we het voor!”

: Contactgegevens
Provincie: Groningen
Straat: Zandbalk 8
Postcode: 9862 TD
Plaats: Sebaldeburen
Aanbod: Mindfulness

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

Kabat-Zinn 2004