Mindfulness Venlo

Displaying items by tag: Venlo

Mindfulness wordt ook aandachttraining genoemd. Dat wil zeggen dat u leert om op een bewuste en milde wijze aandacht te schenken aan datgene dat zich NU voordoet.

Mindfulness leert u om op een meer rustige en evenwichtige wijze in het leven te staan. Met mindfulness leert u ook om makkelijker om te gaan met die momenten wanneer het niet gaat zoals u wilt.

Tijdens de training gaat het over bewustworden, aanvaarden ,loslaten, vertrouwen, niet oordelen, niet streven en kijken met een frisse blik.
Mindfulness biedt u een keuze. Laat u zich meevoeren door uw automatische piloot, het oude patroon van denken en doen, of wordt u zich bewust van dit moment? Door deze bewustwording kunt u beter bepalen óf u reageert en hoe u reageert.

De training is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn leven (het leven intenser beleven) en bereid is om op een nieuwe manier naar zijn eigen patronen te kijken.

En in het bijzonder als u:

Zich in een druk leven beter staande wilt houden
Vaak het gevoel heeft geleefd te worden door uw dagprogramma
Beter wilt leren omgaan met (moeilijke) emoties
Minder met gedachten bezig wilt zijn (piekeren)
Lichamelijk last ervaart door spanning of stress
Meer momenten wilt vinden van genieten, rust en inkeer/stilte
Sneller uw energie wilt opbouwen

Additional Info

  • Categorie Mindfulness, Meditatie
  • Provincie Limburg
  • Adres Bij de Postwagen 30 5913 WB Venlo 06 - 45337528
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

wegwijzer.jpg