: Contactgegevens
Provincie: Noord Brabant
Straat: Scherpakkerweg 9b
Postcode: 5616 HP
Plaats: Eindhoven
Website: https://www.deyogastudio.nl/
Aanbod: Mindfulness, Yoga, Werk en loopbaan, Retraites

De Yoga Studio is een plek waar geïnteresseerde yogi's de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen (spirituele) ontwikkeling te werken.

De Yoga Studio startte in 2004 in Eindhoven en was het eerste asthanga / dynamische yoga-centrum van Eindhoven. Door de jaren heen heeft De Yoga Studio een gerenommeerd yogacentrum opgebouwd met een grote verscheidenheid en een groot aantal lessen met goed opgeleide leraren en gastdocenten / sprekers van over de hele wereld. In 2008 heeft De Yoga Studio een 200uurs Ashtanga Yoga Intensieve Training uitgebracht die ook nu nog een solide yoga (leraar) training is met meer dan honderd afgestudeerden.

Onze filosofie
Wij willen zaadjes voor een yoga levensstijl zaaien. Deze zaadjes zullen waarschijnlijk in elk van ons anders groeien. Op welke manier deze yogazaadjes dan ook verder groeien, we hopen dat je je middelpunt vindt, je diepste essentie en dat je er wat meer ruimte voor toelaat in je dagelijkse leven. 

Trouw aan de essentie van yoga
Wij geloven in het zo getrouw mogelijk brengen van holistische yoga die integer bllijft met haar oorspronkelijke essentie. We investeren veel in het selecteren van ervaren leraren die hun yogapractice vaak rechtstreeks van de bron van de leraren hebben geleerd om ervoor te zorgen dat de essentie en filosofie van die leringen zo puur en onveranderd mogelijk zijn. We ondersteunen onze leraren ook om permanente training te ontvangen om de kwaliteit van onze lessen te waarborgen. Wij geloven in het binnenhalen van leraren die de essentie van yoga belichamen. Onze leraren zijn bescheiden, sterk en toegewijd om studenten te ondersteunen bij hun ontwikkeling naar verdieping in hun authenticiteit.

"You can't stop the waves, but you can learn to surf"

Kabat-Zinn 2004