Mindfulness Oosterhout

Displaying items by tag: Oosterhout

Mindfulness is een manier om je geest te trainen. Je leert hoe je geest werkt, hoe gedachten, oordelen en emoties vaak de veroorzakers zijn van lichamelijke en geestelijke pijn, en hoe je daar door er je vriendelijke aandacht op te richten, verandering in kunt brengen. Je vergroot je lichaamsbewustzijn door middel van lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en mindful yoga.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. Daarnaast moet je rekening houden met een tijdsinvestering van 45 minuten per dag voor ‘huiswerk’.

Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Van Duivenvoordestraat 1A 4901 VT Oosterhout 06 - 24590980
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Raceauto-gecrashed-1024x683.jpg