Mindfulness Tilburg

Displaying items by tag: Tilburg

Ben je van plan om meer in het hier en nu te leven, bewust in plaats van automatisch te handelen en beter voor jezelf te zorgen? Dan ben je bij Mind Balance op de juiste plek.

Het belangrijkste wat je daarvoor nodig hebt, is een persoonlijke en oprechte betrokkenheid. Maar ben je er wel van bewust: Mindfulness is geen “software-update: Bewustzijn 2.0”, die je zomaar even tussen twee afspraken door in je geest kunt uploaden. Mindfulness is een manier van leven. Zo’n duurzame, nieuwe “programmering” van je geest, vereist integratie in je dagelijks leven door regelmatige oefening, met een nieuwsgierige, open en onbevooroordeelde houding met betrekking tot wat het NU IS.

Deze manier van leven kan je leren het diepe verlangen dat spreekt uit het bekende Gebed van de Sereniteit, helemaal vanuit jezelf te laten komen.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Dr. Cuijpershof 16 5041 LA Tilburg 06 - 11955188
Published in Aanbieders

Eén op één gesprekken, cursussen in groepsverband, speciale middagen voor jongeren, trainingen voor uw bedrijf en meer!

Mindfulness is een methode die u leert om op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Kortom; meer genieten en bewuster leven. Niet op de automatische piloot door de dagen heen vliegen. Geen energie steken in zaken die het niet waard zijn. Weg met de negatieve gedachten die door uw hoofd blijven spoken. Uw aandacht naar het positieve. Ruimte voor rust en bewust genieten.

You've got to make the choice, to take a change, if you want your life to change...

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Transvaalplein 60 5021 TD Tilburg 06 - 41223047
Published in Aanbieders

Het leven is een stroom van continu veranderende ervaringen en gebeurtenissen. Sommige daarvan verwelkomen we , andere hebben we liever niet. Deze cursus zal je helpen om je te verbinden met de eenvoud van het moment, met het hier en nu. Door deze verbinding leer je jezelf te openen voor een innerlijke ruimte, die verfrissend en helend is en die het mogelijk maakt om je leven te leven met meer evenwicht, gemak, vriendelijkheid en wijsheid.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Nicolaas Pieckstraat 26 5014 HE Tilburg 06 - 28476031
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

groen-blad.jpg