Mindfulness Hilversum

Displaying items by tag: Hilversum

Bij yogacentrum ananda werken meerdere goed opgeleide en gediplomeerde docenten en trainers. We vinden ervaring belangrijk en zijn dan ook zelf actieve yoga, meditatie en/of mindfulness beoefenaars. Ook volgen we regelmatig nascholingen of retraites in binnen- en buitenland. Yogacentrum ananda is lid van de Vereniging yogadocenten Nederland die de kwaliteit bewaakt van yoga-opleidingen en docenten. Daarnaast zijn we lid van de Samenwerkende yogadocenten Nederland.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Noord Holland
  • Adres Boomberglaan 18 1217 RS Hilversum 06 - 19961343
Published in Aanbieders

Ellis Moorman : Nadat ik in 2008 zelf met Mindfulness in aanraking kwam, heb ik ervaren dat het me in allerlei facetten van het leven veel brengt. Zowel als musicus, als opvoeder, onderzoeker, denker, doener, genieter etc.
Daarom ben ik, naast mijn werkzaamheden als uitvoerend en docerend cellist, de studie Mindfulness trainer aan de Hoge school van Utrecht gaan doen welke ik inmiddels met succes heb afgerond en al enkele jaren trainingen geef. Hierdoor ben ik gecertificeerd in de hoogste categorie, 1 trainer door de internationale beroeps vereniging VMBN.

Voor wie : voor ieder die wat last heeft van het leven af en toe, die vindt dat de tijd wel erg hard gaat, die vergat wat hij/zij ook alweer ging halen staand boven aan de trap, die spijtig terug kijkt op het afgeraffelde moment met je kind/dierbare? Die wat te veel moet van zichzelf.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Holland
  • Adres 06 - 52315654
Published in Aanbieders

Marlous Lazal
Je hoeft zeker geen boeddhist te zijn om aandacht een grotere plaats te geven in je leven.
Alleen al een paar keer per dag ‘stoppen, landen en kijken’ kunnen je terugbrengen in het nu, van waaruit je weer met rust en helderheid verder kunt.
Ik zie de mindfulness training als een zeer krachtig middel om weer de bestuurder van je eigen schip te worden in plaats van je steeds te laten meesleuren door de woeste golven van je gedachtenstromen en emoties en ik vind het zeer inspirerend om anderen te begeleiden in dit proces.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Holland
  • Adres Ruitersweg 85 1211 KV Hilversum 035- 6232772
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

buddah-beeld.jpg