Mindfulness Capelle aan den IJssel

Displaying items by tag: Capelle aan den IJssel

Neem de tijd.
Dat lijkt in een druk modern leven niet zo eenvoudig. Je hebt een drukke agenda. Je vliegt van hot naar her. En als je als je al wat meer tijd hebt, dan is je hoofd druk bezet met van alles en nog wat. Iedereen verlangt wel eens naar momenten waarop je wat meer aan jezelf toekomt, momenten waarop je wat gas terug kunt nemen om wat meer rust en balans te ervaren.

Toch kun je ook in een gehaast en druk leven een lifestyle inbouwen waarmee je bewuster met een stapje leeft. Bij NEEM DE TIJD bieden we jou verschillende praktische programma’s aan op het gebied van mindfulness, coaching en voedingscoaching om je hierin te ondersteunen.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Zuid Holland
  • Adres Priamsingel 175 2909 RE Capelle aan den IJssel 06 - 28976274
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

handen-Mindfulness.jpg