Mindfulness Delft

Displaying items by tag: Delft

U weet wat u wilt
Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens diep in zijn hart weet wat hij wil; dat iedere persoon de kwaliteiten in zich heeft om zijn droom waar te maken. Soms is de 'droom' weggezakt en hoeft deze alleen maar naar boven gehaald te worden. Soms moeten vaardigheden aangeleerd worden of zijn de omstandigheden er (nog) niet naar om er werkelijk mee aan de slag te gaan. Maar als iemand weet wat zijn droom is, kan hij gemakkelijker met iets anders of met iets minder genoegen nemen. De onrust verdwijnt dan vaak

Oprecht zijn brengt u verder
Hoe merkt u of u ergens warm voor loopt? Dat weet u dat als uw ogen sprankelen, het u geen moeite kost om het in praktijk te brengen, u ervoor uit uw bed gehaald kan worden, u er energiek mee bezig bent, en vooral als het klopt met wie u bent.

Ik ben ervan overtuigd dat authenticiteit, oprecht en 'echt' zijn iedereen verder brengt naar waar en wat hij wil zijn. Uiterlijk en innerlijk kloppen dan met elkaar. Dat wil niet zeggen dat u alles wat er in u opkomt er maar uit moet gooien en ook niet dat oprecht zijn niet eng kan zijn, maar als u het kunt dan komt u, naar mijn stellige overtuiging, een stuk verder in uw leven.

Werk en privé lopen in elkaar over
Door mijn jarenlange vakervaring ben ik ervan overtuigd geraakt dat werk en privé niet van elkaar te scheiden zijn. Ze beïnvloeden elkaar meer dan u waarschijnlijk verwacht. Uw kwaliteiten en uw blinde vlekken zijn uw gaven en valkuilen in beide gebieden.

Door inzicht te geven in uw talenten, valkuilen, blinde vlekken, drempels en de 'oorzaak achter' uw probleem, leid ik u niet alleen naar het resultaat, maar geef ik u met mijn Andere Blik ook inzichten waar u uw leven lang voordeel van heeft.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Zuid Holland
  • Adres Buitenwatersloot 312 2614 GR Delft 06 - 30031309
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

vlinder-Mindfulness.jpg