De Compassiecompany

De ComPASSIEcompany, gevestigd in Middelburg (Zeeland), biedt een breed aanbod aan workshops, trainingen en coaching die jou, je gezin of je bedrijf weer de energie en passie teruggeven om verder te kunnen bloeien en groeien. Kom in beweging en begin te lopen ...

Mindfulness of aandachtstraining, coaching, Tibetaanse Yoga (Lu Jong) en andere technieken kunnen je helpen weer in je kracht te komen.

De ComPASSIEcompany wil samen met jou aan de slag om er achter te komen wat je kernwaarden/passies zijn. Wat zijn jouw rollen, welke overtuigingen, gedachten, emoties en gedrag helpen jou om je kernwaarden/passies tot uiting te brengen?

Hier draait het om in het leven. Sta voor wat je belangrijk vindt. Doe wat bij je past. Zodra je dat weet kun je jezelf zijn.

Als je passie/kernwaarden naar de achtergrond verdwijnen, ontstaat het gevaar dat het leven als in een roes aan je voorbij gaat, zit je voornamelijk in de automatische piloot en voel je je moe of gestrest.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie: Zeeland
  • Adres: Hugo de Grootlaan 28 4334 AV Middelburg 06 - 21816607
Read 341 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

fiets.jpg

Mindfulness in de praktijk