AandachtsPunt

AandachtsPunt is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling. Door met aandacht naar jezelf te kijken en je bewust te worden van je wensen, behoeften en belemmeringen kun je obstakels overwinnen en meer plezier beleven aan de dingen die je doet.
Bij AandachtsPunt kun je terecht met somberheidsklachten, stress, burn-out, (faal)angst, gebrek aan zelfvertrouwen en assertiviteitsproblemen. Maar ook als je last hebt van rusteloosheid omdat je niet goed weet wat je werkelijk wil in je leven, kan AandachtsPunt je helpen.
Begeleiding vindt plaats middels coachingsgesprekken en/of mindfulnesstrainingen. Deze begeleidingsvormen worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen 06 - 24232020
Read 496 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

mindfulnezz-green.jpg

Mindfulness in de praktijk