Praktijk Corry van Vliet

Praktijk Corrie van Vliet is een Natuurgeneeskundige praktijk met als doel het toepassen van behandelmethoden die het zelfhelend vermogen van het lichaam / de mens ondersteunen en versterken. Deze behandelmethoden gaan uit van natuurgeneeskundige principes en behoren tot de complementaire geneeswijze.

De behandelingen vinden plaats in alle rust en met volle aandacht. Deze aandacht betreft niet alleen de klacht of ziekte waarvoor u naar ons toekomt, maar geldt ook voor u als de totale mens die u bent: uniek, met alle mogelijkheden die ieder mens in zich heeft.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Binderseind 3a 5421 CG Gemert 0492 - 36685
Read 616 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

hand-horloge.jpg

Mindfulness in de praktijk