Witte Raaf Mindfulness

Bij de Witte Raaf staan ontmoeting en verbinding centraal. Rust, ruimte en authenticiteit behoren tot de kernwaarde waarmee geprobeerd word de omgeving op cultureel, maatschappelijk en geestelijk gebied te verrijken. De witte Raaf biedt een veilige plek waar ruimte is voor ieders verhaal en de mogelijkheid dit verhaal te vertellen. Het vertellen van je verhaal leidt tot een bewuste eigen identiteitsontwikkeling. Dit stelt je in staat om betekenisvolle contacten met de ander en de maatschappij aan te gaan en te onderhouden. Vanuit creativiteit, waarbij inspiratie, passie en bezieling de basis vormen, wil de Witte Raaf bovenstaande vorm geven en de dialoog tussen mensen op gang brengen.

De Witte Raaf nodigt mensen uit om mee te denken en vorm te geven aan deze visie en missie.

Hiermee ondersteunt de Witte Raaf ook de sociale structuurvisie van de gemeente Rucphen namelijk; werken aan een sociaal en cultureel sterk Brabant, waarbij creativiteit, het aangaan van relaties en het leggen van verbanden tussen burgers gestimuleerd dient te worden.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Dennenweg 15 4715 SE Rucphen 0165 - 342985 06 - 31386885
Read 405 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

onderkant-glas.jpg

Mindfulness in de praktijk