Kitty Beijers Mindfulness

Eén op één gesprekken, cursussen in groepsverband, speciale middagen voor jongeren, trainingen voor uw bedrijf en meer!

Mindfulness is een methode die u leert om op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Kortom; meer genieten en bewuster leven. Niet op de automatische piloot door de dagen heen vliegen. Geen energie steken in zaken die het niet waard zijn. Weg met de negatieve gedachten die door uw hoofd blijven spoken. Uw aandacht naar het positieve. Ruimte voor rust en bewust genieten.

You've got to make the choice, to take a change, if you want your life to change...

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Transvaalplein 60 5021 TD Tilburg 06 - 41223047
Read 458 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

spiral-stairs.jpg

Mindfulness in de praktijk