Flow Laarbeek

Stress, vriend of vijand?
Heb jij ooit stress?
Om op tijd op je werk te komen? Als je in de file staat? Je hebt een deadline te halen en er komt iets tussen? Je gaat op vakantie, hoe zit het met alle spullen, de tickets en je wil je hele huis schoon achterlaten? In de december maand, net op het nippertje bedenk je nog een leuk cadeautje voor de Sint of Kerst, maar wanneer kun je nog naar de winkel? Wat eten we met Kerst en wie komt er eten? Past dat leuke jurkje net niet meer? Wat gaan we doen met de kerstdagen?
Zomaar een opsomming.
Of toch niet? Misschien is het herkenbaar voor je en heb je nog wel wat aanvullingen.
Een bepaalde hoeveelheid stress hebben we nodig. Je hartslag en je adrenaline schiet automatisch omhoog om tot een prestatie te komen, maar daarna gaat je lichaam weer in de rust stand. Ontspanning. Of is dat moeilijk voor je?
Jouw lichaam geeft perfect aan hoe het met je is gesteld. Herken jij de signalen die jouw lichaam uitzendt? Wil je die (her) ontdekken en er wat aan gaan veranderen? Meld je aan voor de workshop: Stress, vriend of vijand?

Het is ook mogelijk om een workshop samen te stellen naar jouw wensen. Denk hierbij aan kennismaken met stress reductie (op de werkvloer), teambuilding, managers/teamleiders of yoga workshop. In overleg zijn vele combinaties mogelijk.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Yoga
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Kouwenberg 13 5735 GM Aarle-Rixtel 06 - 44051822
Read 441 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

spinneweb.jpg

Mindfulness in de praktijk