Praktijk de Grens

Mindfulness training maakt je bewust van mentale, fysieke, zintuiglijke en emotionele processen in jezelf door observatie. Het ontwikkelen van bewuste aandacht heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het dagelijkse leven. Niet omdat de wereld erdoor verandert, maar doordat er een andere kijk op ons leven in deze wereld ontstaat. Doordat we beter in contact komen met wat er zich op dit moment afspeelt, merken we sneller op wanneer er stress of spanning ontstaat, en kunnen we hier verandering in brengen. Het zelfbewustzijn groeit.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Reiki
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Grens 14 5111 EB Baarle Nassau 013 - 5072365
Read 427 times
More in this category: « ZHOO Yoga Life »

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

globe.jpg

Mindfulness in de praktijk