Pipta

Ik ben Marijke Baden en ik ben een allround integratieve therapeut. In de loop der jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in stress problematiek, burnout herstel en relatietherapie.

In mijn aanpak combineer ik veel methoden. Voor mij is de mens één geheel: lichaam, geest, emoties, sociale omgeving en soms een stukje zingeving en spiritualiteit. Dat wat aandacht nodig heeft komt aan bod. Uit ervaring weet ik dat het voor iedereen weer anders is.

In therapie en coaching ben ik vooral mijzelf. Door mijn clienten word ik omschreven als warm en empatisch. Een sfeer van respect, veiligheid en vertrouwen vind ik belangrijk.

Bij Pipta bepaal je zelf wat je wilt bereiken of oplossen en ik help je daarbij. Je krijgt van mij steun, mijn kennis en ervaring en ik begeleid je op jouw pad. Zie het als een reis, waarbij ik je een eindje mag begeleiden. Hierbij help ik je om inzicht en begrip in jezelf en anderen te verkrijgen. Indien nodig help ik je bij het ontdekken van je werkelijke gedachten en emoties.
Het kan zijn dat je nog last hebt van opgeslagen en onbewuste ervaringen en overtuigingen. Dat kunnen we uitzoeken. Zodat je kunt worden wie je bent en al je potenties tot je beschikking komen.

Gegevens

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Gelderland
  • Adres: Ericapark 1 6721 GH Bennekom 0318 - 611218
Read 394 times
Meer uit deze categorie: « AndJoy Hatha Yoga Ede »

Zoeken