Pipta

Ik ben Marijke Baden en ik ben een allround integratieve therapeut. In de loop der jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in stress problematiek, burnout herstel en relatietherapie.

In mijn aanpak combineer ik veel methoden. Voor mij is de mens één geheel: lichaam, geest, emoties, sociale omgeving en soms een stukje zingeving en spiritualiteit. Dat wat aandacht nodig heeft komt aan bod. Uit ervaring weet ik dat het voor iedereen weer anders is.

In therapie en coaching ben ik vooral mijzelf. Door mijn clienten word ik omschreven als warm en empatisch. Een sfeer van respect, veiligheid en vertrouwen vind ik belangrijk.

Bij Pipta bepaal je zelf wat je wilt bereiken of oplossen en ik help je daarbij. Je krijgt van mij steun, mijn kennis en ervaring en ik begeleid je op jouw pad. Zie het als een reis, waarbij ik je een eindje mag begeleiden. Hierbij help ik je om inzicht en begrip in jezelf en anderen te verkrijgen. Indien nodig help ik je bij het ontdekken van je werkelijke gedachten en emoties.
Het kan zijn dat je nog last hebt van opgeslagen en onbewuste ervaringen en overtuigingen. Dat kunnen we uitzoeken. Zodat je kunt worden wie je bent en al je potenties tot je beschikking komen.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Gelderland
  • Adres: Ericapark 1 6721 GH Bennekom 0318 - 611218
Read 417 times
More in this category: « AndJoy Hatha Yoga Ede »

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

red-Mindfulness.jpg

Mindfulness in de praktijk