Visiemotion

Herken je dat: hoe mensen in de huidige moderne diensten- en kenniseconomie steeds vaker bezig zijn met ‘hoofd'-zaken en presteren en niet meer stil kunnen staan bij meer aspecten van het leven?

Hierdoor neemt de kans toe om te vervreemden van jezelf, je eigen lichaam, je gevoelsleven. Je loopt vast! Het 'er zijn' en je handelingen komen niet meer als vanzelf uit jezelf. Juist dat aanwezig zijn vanuit jezelf is nodig om je bewust te worden van de balans tussen draagkracht en draaglast. Dat kan nieuwe mogelijkheden geven voor ont-moeten.

Visiemotion werkt vanuit betekenis- en zingeving. Wij gaan uit van contact van en tussen mensen in de meest ruime zin van het woord. Vooral dan kunnen mensen en organisaties groeien en zich ontwikkelen.

In organisaties en persoonlijke levens waar, om welke reden dan ook, het accent vooral op resultaten en effectiviteit is komen te liggen, komt de mens als persoon vaak minder tot zijn recht. Dit kan leiden tot diverse lichamelijke en/of psychische klachten. Alle vormen van begeleiding en therapie van Visiemotion zijn gericht op het tot ontwikkeling laten komen van de eigenheid, vitaliteit en veerkracht van mensen in hun persoonlijk leven en werk.

Gegevens

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie
  • Provincie: Overijssel
  • Adres: Steenmeijerstraat 4 7555 NB Hengelo 06 - 22103517
Read 315 times

Zoeken