Mindfulness Sittard

Mindfulness training is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is op een nieuwe manier naar zijn/haar eigen patronen te kijken. Je hoeft dus niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor de training (tijdelijk) niet bij je past.

Mindfulness training is voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren, en in het bijzonder wanneer je minder met gedachten bezig wilt zijn (piekeren). Beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties. Je in een druk leven beter staande wilt houden. Meer momenten wilt vinden van genieten, rust en inkeer. Bewuster ieder moment wilt beleven en sneller je energie wilt regenereren.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Limburg
  • Adres: Steenweg 38 6131 BE Sittard 06 - 51872567
Read 681 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

lente-tak.jpg

Mindfulness in de praktijk