Inneractie

In het algemeen denken mensen na over waarom ze in een bepaalde lastige situatie terecht zijn gekomen en hoe ze daar uit kunnen komen. We praten er over met anderen. Vaak benaderen we deze situaties mentaal, met onze ratio.

Inneractie kijkt samen met u naar uw gedachten en gedrag, maar vooral naar uw lichaamstaal. Welke acties spelen zich in uw innerlijk af en hoe kunt u hiermee omgaan. Het brengen van een goede balans tussen ontspanning en vitaliteit is steeds het doel. U gaat zich makkelijker voelen in situaties die vroeger als lastig of onoverkomelijk overkwamen.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Noordende 77 5701 SP Helmond 06 - 49942910
Read 423 times
More in this category: « EnJoy'ce Mindwaves »

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Blad-Mindfulness.jpg

Mindfulness in de praktijk