Emotivo

Mindfulness is een training in het richten van je aandacht. Dat wat je aandacht geeft groeit. Dus maak je je veel zorgen? Heb je last van regels/ overtuigingen? Moet je veel van jezelf, of mag je weinig? Heb je last van stress (doe hier de stress test)? En zou je je graag wat prettiger willen voelen, wat minder piekeren en beter willen slapen?
De cursus wordt vaak aangeraden aan mensen die een burnout hebben (of hebben gehad), ook bij depressieve klachten of voor mensen die hooggevoelig zijn is dit een waardevolle training. Ook voor mensen die slecht slapen werkt mindfulness vaak heel goed. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent of je wat gelukkiger wil voelen dan is mindfulness een aanrader.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Noord Brabant
  • Adres: Lijsterlaan 3 5348 HJ Oss 06 - 10240975
Read 386 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

roze-bloem.jpg

Mindfulness in de praktijk