YouCANbe

...Heb je vaak het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Merk je dat je jezelf vaak voorbij rent en geen tijd neemt om te ontspannen? Wil je jezelf beter staande kunnen houden in je drukke leven? Heb je last van gepieker, spanning, stress, onrust of pijnklachten… Wil je beter om leren gaan met lastige emoties, zoek je meer balans tussen in- en ontspanning, tussen presteren en opladen? Wil je met meer energie en ontspanning in het dagelijkse leven staan? Heb je behoefte aan rust, tevredenheid en een goede energiebalans? Wil je je leven meer inhoud, energie en plezier geven? Wil je leren om meer te genieten van het leven in het hier en nu?

herken je jezelf hierin ….
dan is een mindfulness training iets voor jou!

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie: Zuid Holland
  • Adres: Hongerlandsedijk 1104 3201 LZ Spijkenisse 06 - 28803897
Read 480 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

lente-tak.jpg

Mindfulness in de praktijk