De Yoga Specialist

Fijn dat u interesse in yoga heeft. Steeds meer mensen ervaren hoe prettig yoga is, yoga is ook binnen de westerse wereld inmiddels algemeen aanvaard. Yoga is een uurtje per week bezig zijn met jezelf, zonder de drukte en hectiek van alledag.
Gek genoeg heeft yoga voor sommige mensen nog steeds het imago zweverig en eng te zijn. Toch is dat absoluut niet het geval. Ervaar zelf de voordelen van yoga en maak een afspraak voor een gratis proefles, (alleen voor de gewone yoga). Daarna heeft u een prima beeld en kunt u beoordelen wat yoga voor uw rust en ontspanning kan betekenen.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Yoga
  • Provincie: Zuid Holland
  • Adres: Baanstraat 4 3131 CA Vlaardingen 010 - 4742149
Read 447 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

wegwijzer.jpg

Mindfulness in de praktijk