Zon, Maan en Sterren

Het beoefenen van yoga bij Zon, Maan en Sterren gebeurt met respect voor eigen grenzen, terwijl mogelijkheden worden onderzocht. Wees aandachtig. Er is geen uiterlijk beeld. Accepteer dat het is zoals het is, op dit moment. Wees mild. Laat de beweging aangenaam zijn. Er hoeft niets. Observeer wat het lichaam met jou doet. Volg de beweging van de adem.

Via yogahoudingen, ontspannings-, aandachts- en zintuigoefeningen, muziek, zang, dans, beweging, spel, ademhalen, visualisatie, meditatie, creatief bezig zijn en massage, ervaren we de verbinding tussen lichaam en geest. Vooral ook hoe het één het ander beïnvloedt.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie: Zuid Holland
  • Adres: Nieuwe Gouwe Westzijde 3a 2802 NA Gouda 06 - 21804023
Read 471 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

old-hart.jpg

Mindfulness in de praktijk