Praktijk NatuurVitaal

Ben je moe, heb je steeds hoofdpijn of buikklachten. Kamp je met stress, menstruatieproblemen, overgewicht of eczeem? Slaap je slecht? Heeft je kind last van eczeem, buikpijn, slecht slapen, onrust, faalangst of terugkerende ontstekingen? Blijf er niet mee rondlopen!Wat kun je verwachten?
In de natuurgeneeskunde worden lichaam en geest niet als twee delen gezien, maar als een samenwerkend geheel. Daarnaast worden klachten niet als een op zichzelf staand mankement gezien, maar als een verstoring in de mens die zich op een bepaalde manier uit. Om de oorzaak van de verstoring in kaart te kunnen brengen, neem ik in het eerste consult uitgebreid de tijd voor je. Ik vraag je informatie over je gezondheid, doorgemaakte ziekten, voedingspatroon en leefwijze.

Al deze informatie analyseer ik om tot een behandelplan te komen dat specifiek op jou als patiënt is afgestemd en waar we samen aan gaan werken. Als patiënt draag je dus actief bij aan het verbeteren van je gezondheid. Het aantal consulten dat nodig is, verschilt per cliënt afhankelijk van de aard en duur van je klachten.

 

 

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Utrecht
  • Adres: Parkweg 36 3603AD Maarssen 06 - 28557398
Read 430 times
More in this category: « Yoga Maarssen WayUp Yoga »

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Bokeh-Mindfulness.jpg

Mindfulness in de praktijk