Praktijk NatuurVitaal

Ben je moe, heb je steeds hoofdpijn of buikklachten. Kamp je met stress, menstruatieproblemen, overgewicht of eczeem? Slaap je slecht? Heeft je kind last van eczeem, buikpijn, slecht slapen, onrust, faalangst of terugkerende ontstekingen? Blijf er niet mee rondlopen!Wat kun je verwachten?
In de natuurgeneeskunde worden lichaam en geest niet als twee delen gezien, maar als een samenwerkend geheel. Daarnaast worden klachten niet als een op zichzelf staand mankement gezien, maar als een verstoring in de mens die zich op een bepaalde manier uit. Om de oorzaak van de verstoring in kaart te kunnen brengen, neem ik in het eerste consult uitgebreid de tijd voor je. Ik vraag je informatie over je gezondheid, doorgemaakte ziekten, voedingspatroon en leefwijze.

Al deze informatie analyseer ik om tot een behandelplan te komen dat specifiek op jou als patiënt is afgestemd en waar we samen aan gaan werken. Als patiënt draag je dus actief bij aan het verbeteren van je gezondheid. Het aantal consulten dat nodig is, verschilt per cliënt afhankelijk van de aard en duur van je klachten.

 

 

Gegevens

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Utrecht
  • Adres: Parkweg 36 3603AD Maarssen 06 - 28557398
Read 320 times Last modified on donderdag, 21 mei 2015 13:23
Meer uit deze categorie: « Yoga Maarssen WayUp Yoga »

Zoeken