Maremni

Er zijn momenten in het leven waarop je vast kunt lopen, door uiteenlopende omstandigheden. Soms hebben we advies nodig, een steuntje in de rug, om weer verder te kunnen.

De wisselwerking tussen werk en privé en hoe deze twee elkaar beïnvloeden wordt vaak onderschat. Wanneer er dingen in het privé leven moeilijk zijn, heeft dit impact op het werkgebied. Functioneert een werknemer niet goed, dan heeft dit invloed op het privé leven.

Ook als je geen werk hebt zijn er behoorlijk wat stress factoren aanwezig. Als full-time ouder, als chronisch zieke, als werkzoekende, als mantelzorger, loop je tegen hele andere dingen aan, die je dagelijkse leven aanzienlijk kunnen belasten.

Coaching is een manier waarmee de stresspunten of knelpunten in kaart worden gebracht. Alleen al door het benoemen van hetgeen je stress oplevert wordt het een stuk helder, zodat er gericht een oplossing voor gezocht kan worden.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Noord Holland
  • Adres: Taxuslaan 24 1702 SC Heerhugowaard 06 - 2854 7150
Read 476 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

hefsttakken2.jpg

Mindfulness in de praktijk