Andrha Simonis

Drs. Andrha Simonis, praktijk voor individuele gesprekstherapie. U kunt hier terecht na een doorverwijzing door uw huisarts, maar ook gewoon door zelf een afspraak te maken. Er volgt dan eerst een kennismakings-/intakegesprek.

Daarin bespreken we:

Aard en ernst van uw probleem
Of er wederzijds vertrouwen is
Afspraken omtrent de behandeling
Als de sfeer tijdens de sessies het toelaat wordt er met de principes van de provocatieve therapie van Frank Farrelly gewerkt. Deze manier van communiceren combineert humor en uitdaging met speelsheid, confrontatie en goed contact.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Groningen
  • Adres: Boteringesingel 7a 9712 XR Groningen 06 - 81505652
Read 591 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Raceauto-gecrashed-1024x683.jpg

Mindfulness in de praktijk