Happy Food

Hoe vaak betrappen we onszelf er niet op dat we bijna gedachteloos zitten te eten? Of dat we geen vrijheid ervaren ten aanzien van ons eetgedrag?
We eten te veel of te weinig of ongezond, ook al zorgt dat soms voor lichamelijke problemen en een slecht gevoel.
Vaak leveren we een jarenlang gevecht met ons eetgedrag en soms blijven we na vele jaren van jojo-dieten achter met het gevoel dat dieten alleen ons niet helpt.
Mindful Eten leert ons hoe we, door bewuster in het leven te staan, ook onze eetgewoonten en achterliggende patronen kunnen onderzoeken. Zo bouwen we een vrijere relatie op met eten en voeding.
Mindful Eten is bedoeld voor iedereen die wel eens het gevoel heeft een strijd te moeten leveren met de eigen eetlust en op een meer bewuste manier met voeding wil omgaan.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Groningen
  • Adres: Boterdiep 49A 9712 LK Groningen 050- 3184664
Read 701 times
More in this category: « Andrha Simonis Well-Bee »

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Bokeh-Mindfulness.jpg

Mindfulness in de praktijk