Praesence Mindfulness Leiden

Remy van Gelder van Praesence Mindfulness verzorgt de traditionele MBSR mindfulnesstrainingen in Leiden en omgeving. De training wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van de Lindewei. Remy heeft een passie voor het overbrengen van mindfulness en deelnemers geven aan dat hij de trainingen op een inspirerende, betrokken maar ook heel praktische manier overbrengt. Voordat Remy begon met het geven van mindfulnesstrainingen gaf hij communicatie-trainingen bij een bekend trainingsbureau. Op dit moment is hij ook aangesloten bij de internationale mindfulnessorganisatie Potential Project en geeft hij mindfulnesstrainingen en workshops aan organisaties en bedrijven. Daarnaast schrijft hij regelmatig blogs over mindfulness. Praesence is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN.

Additional Info

  • Categorie: Mindfulness
  • Provincie: Zuid Holland
  • Adres: Jacob Catslaan 12 2332 AW Leiden
Read 411 times

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

pool.jpg

Mindfulness in de praktijk