Mindfulness Enschede

Displaying items by tag: Enschede

Zijn er problemen in de samenwerking binnen uw team of organisatie? Wilt u een teambespreking die dieper gaat dan de jaarlijkse hei-sessie? Of wilt u gericht werken aan concrete teamvaardigheden?

Dunamis traint groepen op het gebied van samenwerking en cultuurproblemen. Deze trainingen zijn altijd maatwerk, afhankelijk van de behoefte. De inhoud van de training kan betrekking hebben op de omgang met elkaar of normen en waarden binnen het team, maar ook praktische zaken als vergadertechnieken en feedbacktraining kunnen aan bod komen.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Overijssel
  • Adres Schubertlaan 6 7522JR Enschede 053 - 4301748 06- 21208970
Published in Aanbieders

Mindfulness Training Twente biedt drie soorten training aan:
Groepen met een open inschrijving. Iedereen die graag wil leren meer in het moment te leven is welkom. Binnen de training krijg je concrete handvaten aangereikt om de open, nieuwsgierige en vriendelijke houding in jezelf te laten groeien.
Groepen met een specifieke doelgroep gerichtheid. Dit betekent dat de deelnemers aan deze training allen kampen met eenzelfde soort levenssituatie waarin zij problemen ervaren. Benadrukt mag worden dat een mindfulnessgroep geen zelfhulp- of lotgenotengroep is. Voor meer informatie klik op de gele kussentjes.

Individuele begeleidingstrajecten. Als je niet wilt of kunt deelnemen aan een groepstraining is het mogelijk een individueel traject te lopen. Neem hiervoor contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.

Het aanleren van een nieuwe manier van omgaan met levensgebeurtenissen geeft de mogelijkheid om de beleving van pijn en ongemak te verminderen. Ook al kunnen we weinig doen aan deze gebeurtenissen op zichzelf.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Overijssel
  • Adres Boekelose Stoomblekerij 90 7548EG Enschede 06 - 54757969
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

groen-blad.jpg

Mindfulness in de praktijk