Mindfulness Flevoland

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Flevoland.

Mindfulness in: Flevoland

Mindfulness, Yoga, Meditatie en Hartbalans
Voor mensen die meer rust en ontspanning zoeken, zich soepeler en vitaler willen voelen en beter willen leren ademen.
Wij geven al meer dan 25 jaar vanuit ons hart en met veel plezier professioneel les in: Hatha Yoga, Mindfulness, Meditatie en Hartbalans. Ook bieden wij Mindfulness trainingen voor bedrijven, scholen en instellingen. We zorgen voor een ontspannen, rustige sfeer en geven met persoonlijke aandacht les.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
 • Provincie Flevoland
 • Adres Mesdagstraat 33 1318 RW Almere 036 - 5340293

Herkent u zich ook in onderstaande zinnen ?

-“Mijn kinderen vragen al mijn aandacht”
-“Ik heb geen tijd voor mezelf”
-“Mijn focus ligt overal behalve bij mijzelf- het lijkt wel
alsof het leven aan me voorbij gaat”
-“Ik heb alles, maar voel me toch voordurend gestresst,
er is altijd nog wat af te maken”
-“ Er is veel onrust in de wereld om me heen, dat haalt
mij ook uit mijn balans”
-“Ik ben alleen nog maar aan het racen: naar de kinderopvang,
naar het werk, naar huis, gezond koken, iedereen naar bed en ik ook”
-“Het lijkt wel of ik stil sta”.

Dan is het tijd voor mindfulness!

Het drukke leven van alle dag vraagt veel van ons.
Werk, kinderen, sociale contacten, moderne media, alles slokt ons zo op dat we nauwelijks meer tot rust kunnen komen.
Daarnaast putten eigenschappen als perfectionisme en multitasken ons fysiek en geestelijk uit. Deze manier van leven houden we niet lang vol en voor we het weten zitten we thuis met een burn-out. Laat het niet zo ver komen. Zorg ervoor dat u uw grenzen bewaakt en laadt bijtijds uw energie op.

Ook jongeren en kinderen staan onder steeds grotere druk van met name ouders en leeftijdsgenoten. Onder het motto “jong geleerd is oud gedaan” geeft Mindfulness World de mindfulness training nu ook aan kinderen en jongeren.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Flevoland
 • Adres Tjalk 42 88 8232 NB Lelystad 06 - 54348608

Mijn naam Nicki Manokulanunta (alias: Nicki Mano) en ik ben in Thailand geboren. Ik heb zowel aan Nederlandse als Thaise universiteiten gestudeerd. Daarmee breng ik twee behandelculturen bij elkaar. De westerse methoden, gericht op denken en doen, en de oosterse methoden, gericht op luisteren en voelen.

Juist die combinatie vinden cliënten erg plezierig. Aan de ene kant het kordate, niet om de hete brei heen draaien en resultaatgerichte therapie. En aan de andere kant het wat zachtere, luisterende en ook op acceptatie gerichte behandeling. De behandeling stem ik af op jou. Door mijn brede achtergrond heb ik veel methoden en technieken om de behandeling mee op te bouwen. Het past dus altijd heel persoonlijk.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie
 • Provincie Flevoland
 • Adres Tjalk 4288 8232 NB Lelystad 0320 - 322134

Op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning, o.l.v. Hilda Postema en Pieter Post, worden verschillende meditatieve programma's aangeboden:

Diepte Meditatie: De gemakkelijkste weg naar meer rust! Een vorm van mediteren waarbij je Transcendeert: stress klachten lossen op, meer levenslust. Een gestructureerde cursus, waarbij je veel leert. Bij aanvullende zorgverzekering vergoeden 30 zorgverzekeraars de cursus Diepte Meditatie

Mindfulness: Mindfulness sessies, die elke eerste dinsdagavond van de maand gegeven worden, en regelmatig op de zaterdagmorgen. Je kan je per keer opgeven.

Retraites: Voor iedereen die een paar dagen tot innerlijke rust wil komen.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie
 • Provincie Flevoland
 • Adres Middachten 50 8226 RP Lelystad 0320 - 219204

De naam van het bedrijf in Almere “Volleven” heeft een viervoudige betekenis.
Als eerste houdt het in dat jouw leven in het algemeen “vol” is. Vol met zintuigelijke prikkels, bezigheden, dingen die je “moet”, leuke en vervelende emoties die allemaal verwerkt dienen te worden.
Daarnaast zit jij als mens vol met leven. Zoals een kind bruist van energie en blij, open en nieuwsgierig de wereld inkijkt. Veel willen bewegen, dansen, spelen, ontdekken en ervaren om dan als dit genoeg is geweest, volkomen ontspannen in slaap te vallen.
De uitdaging is om jouw eigen leven ten “volle te leven,” zoals je dat als kind kon. Jouw leven nu te aanvaarden zoals het is, met al zijn mooie en moeilijke kanten, zonder het te willen veranderen. Hierdoor kun je uitgroeien tot een autonoom, energiek, flexibel en krachtig mens dat ten volle in het leven staat.
Als vierde betekenis houdt “volleven” in dat je als zwangere vol leven zit. Dat je letterlijk vol zit met een steeds groter wordend leven dat je na 9 maanden op de wereld zet. En dat je figuurlijk vol bent van het kind dat je (weer) moeder maakt.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Yoga
 • Provincie Flevoland
 • Adres Breckelenkampstraat 25 1333 SK Almere 06 - 22049675

De training is ervaringsgericht opgezet. Dit betekent dat er tijdens de training veel oefeningen (o.a. Vipassana meditatie en Hatha yoga) gedaan worden en aan de hand hiervan ervaringen gedeeld. . Deze ervaringen spelen een belangrijke rol in de training. De theorie die tijdens de training besproken wordt, ondersteunt de inzichten die we aan de hand van de ervaringen opgedaan hebben.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
 • Provincie Flevoland
 • Adres Katernstraat 31a 1321 NC Almere 06 - 30175211

Zoeken