Mindfulness Nieuwgein

Displaying items by tag: Nieuwegein

Alle trainingen zijn maatwerk, die in-company worden gegeven. U bepaalt zelf de onderwerpen en de duur van de training.

Als opdrachtgever wordt met u overlegd en uw wensen meegenomen. U kunt ook, indien u dit wenst, intensief bij de uitvoering betrokken worden.

Mensen beginnen over het algemeen aan een persoonsgerichte coaching of een training, omdat ze bepaalde problemen hebben. Ook kan het zijn dat iemand een verandering wil aanbrengen in zijn of haar leven.

Wilt u werken aan problemen die zich op het werk of thuis voordoen? Of wilt u antwoorden op vragen of oplossingen voor verschijnselen die u ervaart, zoals duizelingen, stressgevoelens, gepieker, conflicten, slaapstoornissen of andere psychische/sociale klachten? Heeft u een oude droom, een nieuwe wens of een diepe levensvraag die al een tijd om een antwoord of verandering vraagt?

Door u te coachen kan ik u op krachtige wijze ondersteunen en bied ik u een oplossingsgerichte begeleiding.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Utrecht
  • Adres 3434 SH Nieuwegein 06 - 41794478
Published in Aanbieders

NobleMinds, Centrum voor ontspanning door Aandacht in Nieuwegein. Minder stress en meer succes.

GELUK; we willen het zo graag hebben maar zoveel staat er in de weg. Al deze uitdagingen in je leven aan kunnen gaan kan echter op een ontspannen manier. Op mijn zeker niet onbewogen levenspad heb ik mijn NobleMind hervonden en er mijn eigen beste vriendin in ontmoet.

Ook jij hebt een NobleMind, daar ben je mee geboren. Ik kan en wil je er weer kontakt mee laten maken.

Daarom heb ik midden in Nieuwegein een trainings- en coachingspraktijk opgericht op mindful basis. Een plaats waar je kunt leren meer succes en minder stress in je leven toe te laten.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Utrecht
  • Adres Nereusburg 63 3437 HB Nieuwegein 06 - 27451331
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

sleutels-mindfulness.jpg