Mindfulness Hoogeveen

Mindfulness Hoogeveen

Mindfulness Hoogeveen

Bij Centrum voor Mindfulness & Psychologie in Hoogeveen kunt u terecht voor verschillende soorten trainingen en workshops.In onze praktijk worden mindfulness en psychologie geïntegreerd in de aanpak om te komen tot verrijkend zelfinzicht en persoonlijke groei.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Drenthe
  • Adres Bentinckslaan 20A 7902 GG Hoogeveen 06 - 41764114
Published in Aanbieders

De training Mindfulness is een bewustzijnstraining waarbij oosterse meditatietechnieken en westerse psychologie samenkomen en elkaar versterken. Stapsgewijs, leer je door bewegings-oefeningen, meditatie en reflectie-oefeningen, je aandacht te richten op wat zich in het hier-en-nu aan je voordoet.

Door de oefeningen in de training kun je bijvoorbeeld merken hoe jij met stress omgaat: je leert oude gedragspatronen en obstakels herkennen bij jezelf.
Je ontdekt dat je op verschillende manieren stress kunt beantwoorden.
Op deze manier verbeter je de kwaliteit van je leven: je handelt vanuit rust en maakt bewuste(re) keuzes.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Drenthe
  • Adres Meteorenlaan 34 7904 CC Hoogeveen 06 - 16200567
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

dauw-gras.jpg