Mindfulness Zutphen

Displaying items by tag: Zutphen

Leven vanuit rust en ontspanning en met vervulling en plezier, is een kunst die geoefend en verworven kan worden.
Ook in deze ingewikkelde tijd, met veel haast, een overmaat aan prikkels en een verlies aan zekerheden op allerlei gebied.
Dat is het uitgangspunt van LEVEN EEN KUNST, een kleinschalige praktijk voor mindfulness training en mindful coaching.

Mindfulness vormt de rode draad binnen LEVEN EN KUNST, met als kernthema’s:
- rust vinden in een hectische wereld.
- ontwikkelen van mildheid, acceptatie en zelfinzicht.
- soepeler omgaan met stress en lastige emoties.
- meer genieten van het leven.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Gelderland
  • Adres Dieserstraat 21 7201 NA Zutphen 0575 - 511722
Published in Aanbieders

Heb je behoefte aan rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, meer contact met je gevoel, anders omgaan met stress, of ben je nieuwsgierig naar jezelf? InnerPulse biedt je diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn, vitaliteit en ontspanning, inspiratie en zingeving:

Additional Info

  • Categorie Mindfulness, Yoga
  • Provincie Gelderland
  • Adres Wilhelminalaan 3A 7204 AB Zutphen 06 - 50513636
Published in Aanbieders

Bij de eerstelijns psychologenpraktijk komen allerlei gewone mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. U kunt terecht als u tijdelijk de controle kwijt bent geraakt op een deel van uw gevoelens of gedrag, of als u uit het lood bent geslagen bent door problemen op het werk of in een moeilijke levensfase.

Mensen komen bijvoorbeeld omdat ze overspannen zijn geraakt, twijfels over zichzelf hebben gekregen of over hun beroep, zowel als werknemer of leidinggevende, steeds meer zijn gaan piekeren, minder zin hebben om dingen te doen, relatieproblemen hebben gekregen of omdat ze eindelijk eens wat sterker en assertiever willen worden. Ook als het eigenlijk wel redelijk gaat maar u toch over een paar zaken die uzelf betreffen eens met een deskundige buitenstaander van gedachten wil wisselen, is een gesprek mogelijk, al was het maar als ter voorkoming van erger.

Additional Info

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Gelderland
  • Adres Rijkenhage 6 7201 LP Zutphen 06 - 34351399
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

boeddha.jpg