Mindfulness Zwolle

Displaying items by tag: Zwolle

Deze training is geschikt voor iedereen die:

Behoefte heeft aan meer inzicht in zijn of haar functioneren
Meer rust en evenwicht in zijn of haar leven wenst
Beter wil leren omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens
De training is effectief gebleken bij de volgende klachten:

Stress en spanningen
Somberheid
Angst
Chronische pijn
Piekeren
Onzekerheid
Vermoeidheid, slaapklachten
Ademhalingsproblemen
De training kan over het algemeen een goede aanvulling zijn op individuele therapeutische gesprekken.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Overijssel
 • Adres 8014 KG Zwolle 06 - 18 052 674
Published in Aanbieders

Mindfulness Training MBSR en MBCT
In praktijk Mhooj staat de kracht van mindfulness centraal: aandachtig aanwezig zijn, hier en nu. U bent voor een training bij Mhooj aan het goede adres indien bij u sprake is van een of meer van de volgende aspecten:
stress
depressie
angst- of paniekklachten
hooggevoeligheid
pijn
langer bestaande (hardnekkige) klachten of kwetsbaarheid op lichamelijk en/of psychisch gebied
De praktijk voorziet in diverse aandachtstrainingen.
De meerwaarde van het aanbod vanuit praktijk Mhooj ligt in haar kwaliteit om het trainingsprogramma individueel afgestemd aan te kunnen bieden, vanwege haar sociaal-psychi(atri)sche en verpleegkundig geschoolde achtergond en ruime ervaring in de GGZ.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Overijssel
 • Adres Boerhaavelaan 16 2716 BJ Zwolle 06 - 4746 25 43
Published in Aanbieders

Wij helpen volwassenen bij het voorkomen en behandelen van psychische problemen en stoornissen. Iedereen krijgt te maken met tegenslagen in het leven. Vaak lukt het om dit zelf te verwerken maar soms heeft u daar hulp bij nodig. Dan kunt u terecht bij Mindfit. Samen met u werken wij aan een praktische oplossing zodat u weer grip op uw leven krijgt. Wij helpen u om uw psychische conditie te versterken, zodat u tegenslagen in het leven het hoofd kunt bieden.
Wij bieden verschillende vormen van hulp bij psychische problemen waar u direct wat aan heeft. U kunt dan denken aan een online behandeling, een groepsbehandeling of individuele gesprekken met een hulpverlener van Mindfit. Ook hebben wij een breed cursusaanbod, zoals Mindfulness, Voluit Leven of Loop je lichter. Onze oplossingsgerichte en positieve werkwijze en ambitie vormen altijd ons uitgangspunt.
- See more at: http://www.mindfit.nl/#sthash.YnDEFn8Z.dpuf

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Overijssel
 • Adres Burgemeester Roelenweg 5 8021 EV Zwolle 038 - 4692608
Published in Aanbieders

De training die Centrum Mindfulness Zwolle aanbiedt is de MBSR-training: mindfulness-based stress reduction training. In deze training staat het ontwikkelen van vaardigheden om opmerkzaam en aandachtig te zijn centraal. Tijdens de training leer je stil te staan in het hier en nu. Je leert te letten op wat er eigenlijk gebeurt, terwijl het gebeurt, zonder er gelijk een oordeel over te hebben. Je leert verbanden zien tussen gevoel, gedachten en lichamelijke gewaarwordingen. Je krijgt meer zicht op je eigen automatische reacties op gevoelens, gedachten en gebeurtenissen. Je gaat met een andere blik naar gebeurtenissen kijken waardoor je andere keuzes kunt maken. Je kunt dus leren om anders met ervaringen om te gaan.

Additional Info

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Overijssel
 • Adres Landsheerlaan 117-119 8016 EX Zwolle 06 26444419
Published in Aanbieders

Zoeken

Laatste blog

Uitgelicht

kids en aandacht mindfulness voor kinderen

 

Geef wat je wilt ontvangen”                                                     

Na een mindfulness training tijdens mijn werk als ambulant begeleider bij Heliomare onderwijs en een aantal jaren mindful - en deugdenyoga vond ik het tijd om te geven wat ik zelf ontvangen heb. Ook als consulent passend onderwijs kreeg ik regelmatig de vraag of er een training bestond voor stress in basisschool groepen, bij kinderen en hun leerkrachten. Die training is er: Mindfulness voor kinderen! Ik heb mijn baan opgezegd en ben de opleiding tot Mindfulkids trainer gaan volgen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Belangrijk vind ik de 7 principes van mindfulness: Mildheid, geduld, frisse blik, vertrouwen, niet-streven, loslaten, acceptatie.

Naar de website

item 13

Meditatie oefeningen

about 3

Blog

Raceauto-gecrashed-1024x683.jpg